Sponsorruiter Anouk Noordman

Met trots mogen wij mededelen dat Ruiterfit op 14 oktober 2019 een sponsorafspraak is aangegaan met dressuuramazone Anouk Noordman. Wij zijn erg blij dat wij Anouk kunnen verwelkomen in ons team en kijken uit naar een succesvolle samenwerking.

Even voorstellen

Ik ben Anouk Noordman, 30 jaar oud en woon in Zuidwolde.

Wij hebben sinds vorig jaar een accommodatie bij huis gebouwd, waar ik op dit moment paarden train van net zadelmak maken tot het hoogste niveau Grand Prix. Een paar keer per jaar rijden we internationale wedstrijden, maar ook keuringsklaar maken, Ibop rijden en lesgeven behoren tot mijn werkzaamheden.

Zelf bezitten we een paar sportpaarden, waaronder tuigpaard merrie Zeronica die wordt uitgebracht in de Grand Prix. Deze merrie behaalt scores rond de 70% en eindigt vaak bovenaan. Ook hebben wij een goedgekeurde dekhengst genaamd Atze, dit is een Gelders paard die ook onder mij wordt uitgebracht in de Grand Prix. Verder heb ik nog een jonge 6 jarige Don Juan die momenteel met zijn jonge leeftijd al mooie scores loopt in het ZZ Zwaar

Een tijdje geleden heb ik mee gedaan aan de cursus Ruiterfit Totaal. Waarom het voor de ruiter zo belangrijk is om fit te zijn is natuurlijk, je balans, spieren en conditie goed op pijl te hebben, zo kun je optimaal presteren en ben je bewust van je eigen lichaam boven op het paard en ook zeker er naast.

Mentaal fit en bewust  zijn speelt hierin een grote rol. Aan deze aandachtspunten heb ik tijdens de Ruiterfit cursus en tot op de dag van vandaag veel gehad. Het is niet alleen belangrijk dat we het paard zo optimaal mogelijk trainen maar ook ons zelf. Zodat we nog beter samen met onze paarden kunnen presteren.

Volg Anouk op Facebook of Instagram.