Bonnie en Ruiterfit, een optimale combinatie

Binnenkort start de cursus Ruiterfit Totaal. Deze cursus biedt jou als ruiter/amazone de kans om in een compleet programma van maar liefst 15 uren alles op het gebied van Ruiterfit te ontdekken. In aanloop naar de cursus Ruiterfit Totaal stelt één van de Ruiterfit gastcoaches zich aan jullie voor.

Even voorstellen

Ik ben Bonnie van der Veen en heb met Into Health mijn eigen fysiotherapiepraktijk met natuurgeneeskunde en geef daarnaast PT in mijn eigen gym voor dames. Als Ruiterfit gastcoach zal ik je helpen met al je vragen over voeding en leefstijl.
Tel jij je calorieën om af te vallen? Eet je nu juist wel of geen brood? En is melk nu wel of niet gezond voor je? Ontdek tijdens de cursus Ruiterfit Totaal wat waar is en hoe jij zo fit mogelijk wordt.

Kijk eens op mijn website intohealth.nl wat ik voor je kan betekenen

Doe mee en meld je aan

De cursus Ruiterfit Totaal start op 2 december 2019 bij Manege Zwolle.
Heb je een kortingscode? voeg deze dan hier toe.