Linda Ernst over Ruiterfit

Voorheen als mijn paard gespannen was of bij een moeilijke oefening ging ik ook met teveel spanning in mijn lijf rijden en werd ik onzeker. Ik wilde hier graag vanaf en ben daarom met Ruiterfit begonnen. Ik heb de Ruiterfit op maat cursus gevolgd en volg de wekelijkse Ruiterfit groepstrainingen.

Met gerichte Ruiterfit oefeningen werk ik aan meer rompstabiliteit. Hierdoor krijg ik meer balans en een meer onafhankelijke zit. Ook ben ik mij veel meer bewust van mijn lijf en mijn ademhaling geworden. Door die bewustwording merk ik tijdens het rijden wanneer ik spanning opbouw en kan ik dat meteen weer laten afvloeien.

Ook het stuk mentale bewustwording heeft mij veel geholpen. Ik ben meer zelfverzekerd geworden, kan mij beter focussen en heb minder wedstrijdspanning.

Dankzij Ruiterfit is paardrijden voor mij nog leuker geworden!

Bron foto: www.neo-jongneo.nl