Sponsorruiter Julian de Boer

Met trots mogen wij mededelen dat Ruiterfit een sponsorafspraak is aangegaan met springruiter Julian de Boer. Wij zijn erg blij dat wij Julian kunnen verwelkomen in ons team en kijken uit naar een succesvolle samenwerking.

Even voorstellen

Mijn naam is Julian de Boer, ik ben 23 jaar en mijn beroep is springruiter en sinds 5 jaar heb ik mijn eigen paardenbedrijf in Nieuwleusen. Wij richten ons als bedrijf op het trainen en opleiden van springpaarden. Tot nu toe is dit tot en met internationaal 2* niveau  en het doel is om dit in de toekomst verder uit te breiden.

Mijn prestaties zijn:
– Een zilveren medaille WK 6 jarige springpaarden te Lanaken.
– Winst in Longines Ranking Class (1.45m) in Wierden.
– Meerdere top 5 klasseringen in Longines Ranking Classes en 2* Grote Prijzen op 1.45m niveau.

Vier jaar geleden ben ik in contact gekomen met Ferry en Ruiterfit. Vanaf die tijd zijn we regelmatig samen gaan trainen. Dit heeft mij zowel op fysiek als mentaal vlak sterker gemaakt en daar heb ik nog dagelijks profijt van.

Mijn fysieke verbeteringen door Ruiterfit zijn:
– Bewustwording van welke spieren ik nodig ben voor het paardrijden en hoe ik deze kan trainen.
– Het verbeteren en ontwikkelen van mijn balans en hoe ik deze kan trainen voor een betere en functionelere houding op het paard.

Mijn mentale verbeteringen door Ruiterfit zijn:
– Het altijd blijven denken in oplossingen.
– Dicht bij jezelf blijven en doelen stellen waar jezelf invloed op hebt.
– Dat je als je echt iets wilt ook niks onmogelijk is.

Door Ruiterfit merk ik dat ik zowel mentaal als fysiek  meer uit mezelf kan halen, hierdoor bewuster kan trainen met mijn paarden waardoor ik tot nog betere prestaties kan komen.

Mijn doel voor nu met Ruiterfit is om nog meer bewust te worden van mijn eigen lichaam, nog fitter te worden en hoe ik hier ook op het gebied van voeding en lifestyle nog rekening mee kan houden.

Volg Julian op Facebook en instagram.