jorteam2.png
Jordy Ferwerda
Eigenaar ECO-Typing/Kopzaken
Inspirerend,extravert, humoristisch, aanvoelen, confronterend, betekenisvol, luisteren, creatief, oplossingsgericht, positieve energie, vertrouwen, toegankelijk
Waarom Jordy?

Ik geloof dat ieder mens uniek en bijzonder is en als ze dat realiseren, ze hun droomleven kunnen leiden. Dit doe ik door inzicht te bieden in iemands persoonlijkheid en reik hierbij de vaardigheden aan om deze kennis in te zetten voor een optimale samenwerking van de combinatie ruiter en paard.
Veranderen begint bij jezelf!

Wat maakt mij uniek

Ik zet jou aan het denken vanuit een ander perspectief. Ik zoom in op jou als persoon, wat je krachten en valkuilen zijn en ik reik je vaardigheden aan waardoor jij een optimaal leven kan leiden. Op een oordeelvrije manier geef ik terug wat ik zie en voel. Hierbij durf ik je te confronteren waardoor we samen naar de kern gaan van een probleem of uitdaging en deze om te zetten naar een kracht.

Hoe doe ik dat?

Ik doe dat door middel van ECO-Typing. Hierdoor sluit ik goed aan bij de behoefte van de persoon. Vanuit vertrouwen en respect bereiken we de beste resultaten en de mooiste processen.

Specialisaties

– ECO-Typing
– Mentale coaching
– Spiegelen van gedrag
– Talentontwikkeling
– Coördinatie
– Innovatie
– Out of the box denken

Achtergrond

7 jaar ECO-CoachVoetbal – Psychologie

Studie

Toegepaste Psychologie – CIOS Heerenveen Sport & Bewegingscoördinator specialisatie voetbal – ECO-Coach