Laurazwart.jpg
Laura Zwart
Dressuur trainer
Gedreven, praktisch, creatief, doelgericht, begripvol, veel gevoel, energie, vertrouwen
Waarom Laura?

Anderhalf jaar geleden ben ik met Ruiterfit in contact gekomen, ik rijd al pony/paard vanaf mijn 6e jaar. Het paardrijden en met name de wedstrijden kosten mij altijd heel veel energie en kracht. Dankzij de technieken die ik van Ruiterfit heb geleerd, kost het mij geen moeite meer en kan ik met veel minder kracht toch bereiken wat ik wil en heb ik zelfs energie over. Alle paarden reageren er ook positief op. Dit merk ik met name aan dat de paarden veel meer plezier in het werk hebben, zijn beter in balans en willen alles voor me doen. Ik vind dat iedereen in welke tak van de paardensport  dan ook, Ruiterfit zou moeten ervaren. Ik wil daar graag aan bijdragen om mijn persoonlijke ervaringen over te brengen op mijn collega ruiters en leerlingen.

Wat maakt mij uniek

Usu zril soluta deleniti no. Ius volumus officiis pertinax id, pro decore maiorum an. Omnes utamur philosophia nam ne, ei mea oratio commune fastidii, munere tamquam discere mea et. An oratio possim reprimique sit, debitis singulis argumentum mea ei. Ut congue nemore eloquentiam pri, te vidit dolorem definitionem usu.

Hoe doe ik dat?

Doordat ik ontzettend veel verschillende paarden heb gereden in combinatie met de technieken die ik van Ruiterfit heb geleerd, heb ik nagenoeg voor ieder probleem een oplossing om zowel paard als ruiter weer op het goede spoor te brengen.

Specialisaties

-jonge paarden opleiden van af een goede basis tot het hoogste niveau
-paarden uitbrengen op wedstrijden tot aan het hoogste niveau de Grand Prix
-ruiters opleiden tot het hoogste niveau

Achtergrond

– sinds 2015 opgenomen in het prestigieuze plan Mei Grand Prix Nei Grand Prix
– meerdere behaalde kampioenstitels zowel indoor als outdoor.
– 2001 lid van het Rabobank talenten team

Studie

– mavo
– Orun instructeur opleiding
– belangrijke trainers in het verleden: Anky van Grunsven, Johan Hamminga.
– middels het project MGPNGP heb ik nu Alex van Silfhout als trainer.